top of page
DMD_logo_kulondij_halQ.png

Nagy örömmel jelentjük, hogy a HalQ márkánk diadalittasan hagyta el a Budapest Design Weeket, elnyerve a Design Management Díj Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának különdíját. Az esemény október 5-én, a Néprajzi Múzeumban került megrendezésre, ahol inspiráló vállalkozókkal és kreatív szakemberekkel találkozhattunk.

20231005_BDW_Gala_MohaiBalazs_web_070.JPG

fotó: Mohai Balázs

 

Ez a díj nem csak egy elismerés a termékeink iránt, hanem az egész csapatunk kreativitása és elhivatottsága felé is szól. A Budapest Design Week már hosszú évek óta a kreatívipar egyik fénypontja, és mi büszkék vagyunk rá, hogy ennek a részesei lehetünk. A design mindig is vezérelt bennünket, hiszen hiszünk abban, hogy a kreativitás és a funkcionalitás találkozása szüli a legjobb ötleteket.

 

dijatado_budapest_design_week.jpg

Ez az elismerés egy megerősítés is számunkra, hogy a design szemléletű gondolkodású vállalatok ma már nem csak versenyelőnyre tesznek szert, hanem az üzleti világ nélkülözhetetlen részeivé váltak.

A design által inspirált innováció, a problémamegoldás képessége és a rugalmasság segít nekünk abban, hogy még jobban megértsük és kielégítsük ügyfeleink igényeit. Emellett hozzájárul ahhoz, hogy fenntartható és társadalmilag felelős termékeket fejlesszünk ki, ami napjaink fogyasztói körében egyre inkább kiemelt szempont.

A HalQ csapata hálás minden támogatásért és bizalomért, amit eddig kaptunk. Továbbra is az innováció, a kreativitás és a design szemlélet vezet bennünket.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a sikeres úthoz. Az elkövetkező időszakban is a legjobbat fogjuk nyújtani, mert hiszünk abban, hogy a design által formált jövő mindannyiunk számára szebb és élhetőbb lesz.

DMD_logo_kulondij_feher.png
bottom of page