top of page
halQ team 2- Molnár Zoltán - termekfoto.eu.jpg

RÓLUNK

halQ team - Molnár Zoltán - termekfoto.eu.jpg

Évtizedek óta a nyomdaiparban tevékenykedtünk, amikor rátaláltunk akusztikai paneljeinkre. Az alapanyag vágható, marható, nyomtatható remekül formálható. Így minden meglévő szakmai tudásunkat, gépparkunkat és eszközeinket arra fordítottuk, hogy megismerjük az anyagot, ezzel együtt új vizekre evezzünk és elmerüljünk az akusztika rejtelmeibe is. A nyers alapanyagból azóta budapesti gyártó bázisunkon tervezők és a saját csapatunk által álmodott dizjánok megvalósításán dolgozunk nap, mint nap.

Egyedülálló megközelítésünk révén segítünk a zavartalan, harmonikus környezet kialakításában. Úgy hisszük, hogy a design nem csak a külsőt szolgálja, hanem pozitív hatással van a felhasználók hangulatára és hatékonyságára is. Minden egyes akusztikai termékünkben ötvözzük a funkcionalitást és a kreativitást, hogy megteremtsük az ideális munka- és pihenőtereket, ezáltal lehetővé téve a produktív és hatékony munkavégzést.

Fenntarthatóság és innováció

Az akusztikai termékeink gyártásához olyan minimum 50%-ban újrahasznosított alapanyagot használunk, amely rendkívül magas hangelnyelő képességgel rendelkezik. Az innovatív megoldásainkkal nem csak környezetbarát termékeket állítunk elő, hanem olyan akusztikai paneleket, amelyek funkcionálisak és illeszkednek az enteriőrben megalkotott hangulatvilághoz. Ezáltal a design és a fenntarthatóság harmonikus egységet alkotnak.

Teljeskörű szolgáltatás

Nemcsak akusztikai termékeket gyártunk, hanem teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Az akusztikai méréstől kezdve a tervezésen és gyártáson át egészen a kivitelezésig mindent kézben tartunk. Ezáltal kényelmet és könnyedséget nyújtunk ügyfeleinknek, akiknek nem kell több különböző vállalkozással együttműködniük a projektek során.

Oktatás és tudatformálás

Fontos célunk az oktatás és tudatformálás. Tudjuk, hogy az akusztikai tervezés szakterületén sok lehetőség rejlik, amelyek még nem váltak általánossá. Ezért aktívan igyekszünk eljutni belsőépítészekhez, tervezőkhöz és dizájnerekhez,- hiszen ők játszanak kiemelkedő szerepet az enteriőrök kialakításában - és megmutatni nekik, hogyan hozhatnak létre nemcsak stílusos, hanem rendkívül hatékony tereket is. Így hozzájárulunk az innovatív akusztikai megoldások elterjedéséhez és a jobb hangminőségű környezetek létrehozásához.

kapcsolat

Szeretjük az egyedi megoldásokat, ha viszont nem csak szemet gyönyörködtető, de funkcióban is gazdag dekorációt terveznél vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen megmutatjuk mi mindenre képesek a halQ panelek!

kövess minket és fedezd fel, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az akusztikából miközben valódi, élhető, harmonikus tereket teremtesz!

  • Facebook
  • LinkedIn

Köszönjük az érdeklődést, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

bottom of page